Seikkailu Kuninkaansaaressa ja Suomenlinnassa


Meillä oli aika ihana reissu eilen poikien kanssa. Haluttiin nähdä Vallisaaren kainalossa oleva pieni Kuninkaansaari kun se viime vuonna jäi näkemättä, viime vuonna kun lähdettiin kokeilemaan saarihyppelyä ja tänä vuonna haluttiin jättää Lonna pois, kun siellä ei ole meille mitään mielenkiintoista vaikka kaunis paikka onkin. Tänä vuonna napattiin myös tuo isompi kaveri mukaan, joka ei ole ennen tällä reissulla ollut ja häneltä jäi näkemättä Vallisaari kokonaan mutta hän ehtii nähdä sen kyllä toistekkin.
Saarihyppelystä on saattanut tulla meille samanlainen joka vuotinen kohde kuin on Vuosaaren huippukin. Aina löytää jotakin uutta fiilistä ja uuden reitin mitä tallustella. Saarihyppely on myös sellainen minne vien mielelläni myös tyttäreni ja äitini kiertelemään. Jos saarihyppely kiinnostaa retkikohteena niin klikkaa JT-Linen sivuille tutustumaan asiaan.

Tuo meidän teini ei ollut aamulla kovin iloisella tuulella kun hänet revittiin ylös sängystä kukonlaulun aikaan, että ehditään kello kymmenen lauttaan. Emme sitten kuitenkaan siihen ehtineet, olimme viisi minuuttia myöhässä ja jäätiin pyörimään Helsingin

Lue koko postaus tästä