Seitsemän syntiäni

Blogeissa on viime aikoina kiertänyt hauska Seitsemän syntiäni -haaste, joka lähti alunperin liikkeelle Ihanaista -blogista. Olihan tämä mainio haaste sitten napattava omaankin blogiin!


Herkuttelusyntini..Mitä herkkuihin tulee, olen onnistunut kehittelemään yllättävän hyvän itsekurin. Ylipäätäänkin käsitykseni herkuista poikkeaa ehkä valtavirrasta siinä mielessä, että suurinta herkkuani ovat esimerkiksi avokadolla täytetyt ruisleivät, sushi, vuohenjuustosalaatti tai hedelmäiset smoothiet. Purilaisista, kebabista ja muusta sellaisesta en välitä oikein yhtään. Herkuttelusyntiä onkin aika vaikea keksiä, ellei viikunahilloa ja sinihomejuustoa lasketa – niitä kun voisin napsia kaiket illat!

Ihonhoitosyntini..Näitähän riittäisi, sillä totta puhuen olen ollut tässä viime aikoina varsin laiska hoitamaan ihoani. Kasvoveden käyttäminen on jäänyt tosi vähälle, eikä vartalon ihoa tule rasvattua ollenkaan niin usein kuin pitäisi. Etenkin talvella huomaa, että sääret ovat aivan korput, ja näin kesälläkin auringossa oleskelu kuivattaa ihoa sen verran, ettei säännöllinen rasvaus olisi yhtään pahitteeksi.. Näppyjen näpräily kuuluu myös helmasynteihini.

Siivoussyntini…Pidän siististä ympäristöstä, mutta suhtaudun siisteysasioihin rennosti – enkä todellakaan nipota! Ensimmäinen siivoussyntini onkin vaatteiden viskominen pitkin

Lue koko postaus tästä