Selfie Day + alekoodi Lookfantasticille!

*Saatu ilmaistuote

Tänä päivänä varmasti enää harva voi sanoa, ettei olisi koskaan ottanut itsestään selfietä. Huomenna 21.6. vietetään virallista Selfie Dayta, ja sen kunniaksi sain Lookfantasticilta testiin viisi tuotetta, joiden tulisi tavalla tai toisella valmistella hiuksia ja kasvoja onnistunutta selfietä varten. Esittelen ja arvostelen kaikki saamani viisi tuotetta teille tässä postauksessa ja kerron omat ajatukseni siitä, miksi tuotteet ovat tärkeitä onnistuneen selfien kannalta!
Alekoodilla LLSELFIE saatte -15% alennuksen suurimmasta osasta tämän linkin alla olevista tuotteista. Koodi on voimasas kesäkuun loppuun asti. 
Muistakaa, että käytössänne on myös toinen alennuskoodi, LL20, jolla saatte valikoitujen brändien tuotteista -20% alennuksen. Tämä koodi on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Koodit eivät päde valmiiksi alennettuihin tuotteisiin.

Murad Essential-C Cleanser* on kasvoille tarkoitettu geelipuhdistusaine, joka lupaa poistaa kasvoilta lian, meikin ja muut epäpuhtaudet. Putsari sisältää mm. A-, E- ja C-vitamiineja, ja siinä on raikas sitruksinen tuoksu. Tehokkaasta puhdistuksesta huolimatta putsari lupaa olla kuivattamatta ihoa liikaa. Monesti geeliputsareiden ongelma näin kuivaihoisen näkökulmasta onkin

Lue koko postaus tästä