Semifitti brunssihitti

Moikka! Mun pikkusisko ja -veli tuli meille kylään viime viikonloppuna, joten agendana oli järjestää jonkinlainen kiva brunssi. Täytetyt croissut tai croissut ylipäänsä on mulle melkein aina must-brunssieväs ja parhaita niistä tulee yleensä kalkkuna, juusto ja rucola täytteillä. Tällä kertaa halusin kuitenkin kokeilla myös jotain ihan uutta ja Pinterestissä tuli vastaan kuva pekonilla ja cheddarilla täytetyistä kananmunista. Ne kuulosti vähän liian tuhdeilta omaan makuun, joten päätin lisätä väliin vähän erilaiset täytteet. Ja vaikka itse sanonkin, niin näistä tuli kyllä heti yks brunssilemppari. Testaukseen pääsee siis varmasti toistekin!

Hassunhauskat täytetyt kananmunat
kananmuniapekoniapieniä siivuja pekoniachili- tai paprikamajoneesiakirsikkatomaattejapäälle suolaa ja pippuriahammastikkuja

Keitä kananmunat ensin täysin kypsiksi ja halkaise kananmuna kahtia. Lisää ensimmäisenä reilu kerros chilimajoneesia. Tämän jälkeen siivuta paistettu pekoni sopiviin palasiin ja lisää sitä chilimajoneesin päälle 1-2 suikaletta. Lisää vielä pari lehteä rucolaa ja yksi puolitettu kirsikkatomaatti. Yhdistä kananmunan puolikkaat esimerkiksi hammastikulla ja lisää päälle ripaus suolaa ja pippuria. Todettiin, että nämä oli helpoin syödä käsin,

Lue koko postaus tästä