Sensai, Day-myymälä ja ProCare tuparit

*Cellbes blazer saatu ja sisältää mainoslinkin ja postaus sisältää pr-näytteitä
Eilen kävimme Kristallikimaran Minnan ja Souliinan kanssa katsastamassa Sensain uuden Absolute Silk-ihonhoitolinjan Hotel Kämpin ylellisessä peilisalissa. Ihonhoitotuotteita tulee ja menee, mutta se, että Sensailta ilmestyi täysin uusi hoitolinja on jo merkittävä juttu. Sensai-fanihan olen ja hieman edullisemman hintaluokan sarjan tuotteita on täällä jatkuvassa käytössä.
Kuvan pinkki blazer saatu Cellbesiltä ja löydät sen täältä. Uusi hoitolinja sisältää tällä hetkellä kolme tuotetta.  Ylellisyyttä Absolute Silk -hoitolinjan tuotteiden käyttöön lisää niiden Koishimaru- silkkiä muistuttava koostumus. Lisäksi tuotteet sisältävät Koishimaru Silk Royal TM -nimisen anti-ageing-yhdisteen, joka ehkäisee tehokkaasti ikääntymisen merkkien muodostumista ihoon ja vähentää jo olemassa olevia ikääntymisen merkkejä ihosta.

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä ja joustavalta. Jatkuvassa käytössä silkin hoitavat ominaisuudet tehostuvat ja herättävän ihon Kinuhadan – virheettömän, silkkisen ihon.

Silk Royal TM -niminen vaikuttava aine. Tämä uusi vaikuttava aine sisältää anti-ageing-ominaisuuksia, jotka matkivat Koishimaru-silkin ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia. Sen lisäksi, että Koishimaru Silk

Lue koko postaus tästä