Shoppailua

Heipähei kaikille! Taas on vierähtänyt kuukauden päivät edellisestä piipahduksestani tänne blogimaailmaan, hupsista. Mutta kuulkaapas tätä! Mie en ole pitkään aikaan shoppaillut mitään kynsihommia ja nyt sitten päätin ilahduttaa itseäni tekemällä CesarsShop:iin pienoisen tilauksen. Ja sieltähän tuli kaikkee kivaa ja ihanaa, katsokaapa vaikka!


Hirveesti kaikkee! ūüėÄ Miun oli pakko tilata noi Konadin leimausvermeet, koska halusin testiin tuon leimasimen ja miun musta ja valkoinen leimauslakat on jo lähes yhtä vanhoja kuin mie ite… Lisäksi ostoskoriin tipahti muutama piCture pOlishin lakka ja pari arkkia MILV:n siirtokuvia.

Mie sain eilen jopa testattua ihan käytännössä näitä leimauslakkoja ja leimasinta. Alkuun hieman pyörittelin tätä leimasinta, tuntui jotenkin hassulta alkaa näin ”pienellä” leimasimella toimimaan kun on tottunut käyttämään paljon isompaa leimasinta (Picture Polish). Tämä leimasin kyllä toimi vallan mainiosti!
Pientä miinusta tulee leimasimen tyynystä jossa oli muutama naarmu jo valmiiksi, mutta tämä ei sinänsä haitannut leimaamista. Lisäksi toi leimasimen sisällä oleva skrapeli ei pysynyt yhtään tuolla sisällä vaan lenteli pitkin

Lue koko postaus tästä