Siivouspäivän harmaa, valkoinen ja musta.

Ensinnäkin ihanan keväisen raikasta huomenta! Ulkonahan ihan tuoksuu kevät. Pieni tuulenvire käy nenään ja on ensimmäisiä kertoja sellainen olo että kesää kohden ollaan menossa. Aurinkokin ihanasti pilkoittelee jostain rakosesta, taitaa tulla lämmin päivä tänään.
Taas on yövuorot valvottu tähän putkeen ja aika ruveta kotihommiin. Valvomisen aikana ei kauheesti huvita ylimääräisiä kotitöitä hoidella ja kotikin näyttää joskus siltä. Sitten tulee taas vapaaputki ja siivotaan senkin edestä. Täytyy tässä muutenkin ruveta valmistelemaan sillä viikonloppuna Valkoisten Haaveiden talossa juhlitaan nimipäiviä.
Tällä hetkellä mietin että mikä tekee meidän kodista juuri meidän näköisen? Entä millaisia kalusteita tänne ”tarvitaan” että se olisi enemmän meidän näköinen. Vaikeita kysymyksiä. Haluaa kuitenkin pysyvyyttä. Vaikka mieli ja värimaailma vaihtuisi niin isommat asiat olisivat pysyviä. Paljon on tullut mietittyä sanaa persoonallinen koti. Ja mikä tekee minun kodistani persoonallisen? Päädyin päässäni vastaukseen että meidän kodista tekee persoonallisen se että me itse olemme valinneet sinne esineet ja asiat ja sijoitelleet ne juuri meidän parhaaksi katsomallamme

Lue koko postaus tästä