Sillikaviaari.

 Jos vielä kerran katsotaan vuoteen 2017Sillikaviaari!1 prk Ahti Matjessillikuutiota

1 prk ranskankermaa

  tilliä

Valuta Ahti Matjeskuutiot huolellisesti ja sekoita joukkoon ranskankerma. Koristele tillisilpulla. Voilá – valmista tuli! 
Tämä on uusi tuttavuus meidän joulupöydässämme! Ennen joulua Ahti mainosti tätä ohjetta naamakirjassa, vallan usein. Minä nappasin siitä kiinni ja nyt tästä tulee meidän jokavuotinen jouluherkku. Sillikaviaari maistuu myös todella hyvältä saaristolaisleivällä.
Vuoden 2017 tykätyin Instagram-kuvani on tämä. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi tein tämän asetelman.


Pohjoisella taivaalla on tummia pilviä ja eteläiseltä taivaalta kurkkii aurinko. Ilmassa on kevättä.Yhä edelleen odottelen sitä lumisadetta.. viime vuonna odotus palkittiin vasta pääsiäisenä!
Terkuin-tuta-

Lue koko postaus tästä