Sinulle pikkuinen

Sinä. Sinä minun pieni rakas. Kaunis ja viisas. Sinä kyseleväinen. Sinä tuntosarvet pystyssä. Sinä siinä vieressä, kokoajan. 
Olet minun sädehtivä timanttini, joka tupsahti elämäämme suunnittelematta ja yllättäen – mikä jackpot! Ilman sinua perheemme olisi vajaavainen. Sinun pehmoiset poskesi ja ne kultaiset kikkurat, joita tulen fiilistelemään hamaan loppuuni asti.

Rakastan sitä tunnetta kun käperryt kainalooni. Joka aamu ja joka ilta.
Sinä taivaanrannanmaalari. Sinä ja sinun mielikuvituksesi. Sen lentoa on huikeaa seurata tässä vieressäsi. Olet taitava ja lahjakas. Maalaat upeita akvarelleja, työstät muovailuvahasta pupun mummille, pellen papalle, ukille dinosauruksen ja lumiukon mummulle. Liimaat hyönteis-tarroja lastenhuoneen metsätapettiin – koska hyönteiset kuuluvat metsään. Laulat nuotilleen kuin enkeli.
 Olet maailman suloisin nelivuotias.
Sinä ajat suuri kypärä päässäsi ilman apupyöriä. Tuot kukkia äidille kotiin – jokapäivä. Loukkaanut syvästi kun osa niistä kukista haisee veljesi mielestä pissalle. Kastelet kesäkurpitsat ja herneet. Ne, jotka yhdessä kylvimme.  Hoidat nukkevauvaa. Teet keittoa omenanraakileista. Pidät huolen siitä, että sisko ja veli saa kaupasta aina  yhtä paljon

Lue koko postaus tästä