Sisustukseen vähän jo jouluista ilmettä, ompeluhommia sekä pikkujoulua!

Marraskuu alkoikin tosi valkoisesti ja saimme maahan ihan mukavasti jo luntakin. Ulkona oli tosi kaunista, valoisaa ja puhtaan näköistä mutta eihän me siitä kauaa pystyneet nauttimaan kun saapui taas vesisateet ja kauneus oli tiessään kun saapui märkää ja pimeää.


Koska lumi teki jo vähän joulun tuntua niin halusin lisätä pikkuhiljaa sisustukseenkin jo joulua. Tänä vuonna tarkoitus onkin laittaa viininpunaista tavan punaisen tilalle joten tilasin Ellokselta uuden ison karvalankamaton tuohon olohuoneeseen ja heti tuli niin jouluinen olo. Tyynyihin vaihdoin myös punaiset päälliset sekä torkkupeitot vaihtuivat myös punaiseen, torkkupeittojen on tarkoitus vaihtua vielä tuohon viininpunaiseen, kunhan jostain löydän sellaisia kivoja..

Ikkunoihin ripustelin myös Ellokselta tilaamani viininpunaiset verhot ja laitoin jo kynttelikötkin palamaan että saadaan vähän lisä valoa tähän pimeyteen.

Samassa tilauksessa oli myös tuo uusi viininpunaista samettia oleva tyyny tuohon sohvalle.. Näin saimme pikkuisen jo joulun tuntua ihan vaan pienillä yksityiskohdilla..

Viime vuonna virkkaamani pitsipallot ovat olleet koko ajan tuossa olohuoneen peilin päällä roikkumassa mutta nyt

Lue koko postaus tästä