Skin food tuotteet testissä

Skin food-tuotteiden käyttökokemukseni-Pr-näytteet Ruohonjuuresta- 

Tarvitsemme ruokaa elääksemme ja voidaksemme hyvin. Myös hiuksia ravitaan ja kynsille annetaan lisää elinvoimaa. Samoin kuin edellä mainitut, myös ihomme tarvitsee ravintoa voidakseen hyvin ja ollakseen elinvoimainen ja kaunis suojelijamme.
Mikä iho oikeastaan on? Iho on  elimistömme suurin elin. Ihon ensisijaisena tehtävänä on suojata kehoamme ulkopuolisilta uhilta,  joita ovat mm. haitallinen säteily, mikrobit ja kemikaalit.Iho toimii vesieristeenä. Talirauhasten erittämä tali voitelee ihomme notkeaksi ja vettä hylkiväksi. Iho on siis meidän sadepuku. Ihomme säätelee lämpöä.Se suojaa tuntoaistin avulla vaaroilta.Iho synnyttää meille tärkeää D-vitamiinia auringon avulla.Että melkoinen luomus tämä ihomme on. Pidä huolta siitä, jotta se voi huolehtia sinusta.  

Weledan Skin Food -tuotesarja on tarkoitettu kuivalle iholle ravitsemaan ihoa tehokkaasti. Tuoteperheessä on 4 tuotetta, joista testasin nyt 3. Aiemmin jo olen Skin foodilta käyttänyt kevyempää perusvoidetta. Skin food-tuotteet löytyvät Ruohonjuuresta.

Ruohonjuurella on Suomessa 11 myymälää (neljä Helsingissä, kaksi Espoossa sekä myymälät Turussa, Raisiossa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä). Ensimmäinen Ruotsin myymälä Happy Food Store avattiin Tukholman

Lue koko postaus tästä