Smashbox Photo Finish Primer


Tänään esittelyyn pääsee yksi uusimmista primersuosikeistani – Smashbox The Original Photo Finish Smooth & Blur Primer. Smashbox tuli itselleni tutuksi muutamia vuosia sitten USA:n reissullani, kun hankin brändiltä testiin highlighterin. Sen jälkeen olen saanut Boxycharmin mukana yhden brändin huulipunan, mutta näitä paljon kehuttuja Smashboxin primereita en ollut vielä muutama kuukausi sitten testannut. Primerit olivat toki kiinnostaneet mua jo aiemmin, mutta koska multa löytyi varastoista useampikin primer, en ollut nähnyt tarpeelliseksi ostaa uusia. Nyt alkuvuodesta päädyin kuitenkin tilaamaan Feeluniquelta itselleni tämän Smashboxin primerin, eikä ole tarvinnut katua!
Suomessa Smashboxin meikkejä myy Kicks, mutta tämän lisäksi brändin tuotteita voi ostaa monista ulkomaalaisista verkkokaupoista, kuten Feeluniquesta. Primerin hinta on ostopaikasta hieman riippuen noin 32,00 €.

Smashboxin The Original Photo Finish Primer on kaikille ihotyypeille soveltuva geelimäinen meikinpohjustusvoide. Primer lupaa häivyttää laajentuneita ihohuokosia, pieniä juonteita ja ihon epäpuhtauksia, tasoittaa ihoa, helpottaa meikkivoiteen levittämistä ja pidentää meikkipohjan kestoa. Primer sisältää runsaasti erilaisia silikoneja, jotka saavat aikaan sen

Lue koko postaus tästä