Soijaa pukkaa!

*Cocis Diesel pipo saatuHuhheihaa, kohta karauttaa auto kohti Himosta, mutta sitä ennen aika on mennyt tavallista nopeammin. Aamutilaisuus Helsingissä yhtäkkiä venyi niin paljon eli jäin suusta kiinni miltei kaikkien kanssa ja miten yhtäkkiä oli päivä edennyt jo pitkälle.
Tuli kiire ja mitä kiire teettää, aivojen katoamisen. Yhtäkkiä huomasin pahimmassa kiireessä matkaavani aivan väärässä metrossa kohti Vuosaarta, kun auto oli Mellunmäen metroasemalla. 
Yllättävän kauan päiväsaikaan suhahtaa, että pääsee takaisin metroon ja taas oikean suunnan metroon ja lopulta sinne pääteasemalle. Tuumasin, että aika alkaa olla niin kortilla ettei enää jää aikaa käydä Porvoon Lidlissä vaan hankinpa kätevänä emäntänä eväät Mellunmäen K-kaupasta. Ei olisi kannattanut, lasku oli turkasen paljon isompi, kuin Lidlissä ikinä. Eikä siinä mitään, kärryn ollessa puolillaan tytär soitti, että olenko pian kotona, sillä olikin päässyt koulusta tuntia aiemmin. 
Ööh no en olisi kotona vielä ainakaan 45 minuuttiin. Aamulla tosiaan tyttären kanssa huikattiin, ettei tarvitse ottaa avaimia mukaan, koska olen jo kotosalla. Ei muuta

Lue koko postaus tästä