Somekyllästyminen vai menkat tulossa

Noniih, siinähän sitä, otsikkoa taas. Ja ajatuksia. Istun hiljaisuudessa, ääniä ei pahemmin ole ja mies nukkuu yövuoron jälkeen. Paitsi karseeta rapinaa, kissat hereillä… ja löytäneet muovikassin, yksi painelee juurkin ohi se kahva mahan ympärillä. Huoks. Kun pitäisi olla hiljaa.

Olen huomannut orastavan kyllästymisen someiluun, faceen ehken eniten. Ja siihen, että olen näpsimässä kuvia milloin mistäkin: aamupuurosta, mustikoista, treeneistä, koira istuu, koira makaa…who cares? Ja kun taas katson instaa niin ajatus: pakkohan tuonne on nyt jotain lykätä, kun näyttää että ei ole elämää tuolla reppanalla…pic or it didnt happen! Sitten vaan kuvaa ja hashtageja perään…

Olen harventanut tosi paljon kuvien laittamista, otan toki vielä omaksi huvikseni, mutta eipä ole juuri tehdyistä asioista ja matkoista pahemmin…ja ihan totta, insta näyttää siltä, että my God, tuolla ei oikeasti ole mitään hauskaa elämässään, verrattuna monen muun tiliin. Ja nyt kun naputtelen tätä, niin ihmettelen…mitä just tapahtui elämälle? Siis sille, joka ei näy?

Kun oikeasti se on vaan

Lue koko postaus tästä