Sopivan värikäs: Marimekko Eppu -reppu fuksia

Tässä noin reilu kuukausi sitten mun luokse rantautui ihan uusi tulokas; Marimekko Eppu -reppu fuksia:n värisenä. Löysin tämän kaunokaisen Marimekon ystävämyynneistä niinkin edulliseen hintaan kuin 119€ (normaali hinta Eppu-repulla on 180€) ja useamman päivän tätä mietittyäni, oli mun se pakko saada.

Opiskelukaverilla oli heti alusta asti ollut tämä Eppu -reppu mutta mustana. Kun näin tämän Ystävämyynneissä useammassa eri värissä ja mukana oli tämä ihanan pirteä fuksia, oli mun sydän viety. Olin myös jo jonkin aikaa kokenut tarvetta aavistuksen pienemmälle ja sirommalle repulle.

Läppärini on nykyään niin pieni ja mitään suurempia koulukirjoja tai vaihtovaatesettejä ei tule enää kannettua, joten tuo lähes koko opintojen ajan ollut käytössä Harri Koskisen suunnittelema Savotta 101 -reppu, joka on edelleen yksi mun suosikkeja, alkoi käymään hiukan liian isoksi arkipäiväiseen käyttöön. Huomasin tuon Savotan suuruuden jo Briteissä, sillä siellä etenkin mulla oli mukana usein vaan vesipullo ja läppäri, jotka eivät hirveästi tilaa vieneet kaiken muun pienen sälän

Lue koko postaus tästä