SÖPÖYSVAROITUS VÄLIKAUTEEN (+ ARVONTA)

Minymon softshell-takki saatu bloginäkyvyyttä vastaan / KukkuukidsKuvat / Juha-Matti Tenhunen Photography
Ajattelin olla kerrankin ajoissa näissä välikausihankinnoissa. Tyylikkäät leidit ovat todella vaativia omien vaatteidensa suhteen ja päälle ei laiteta enää mitä tahansa vaatetta. Tänä vuonna onnistuin kuitenkin täyttämään neidin korkeat vaatimukset, sillä voitte vaan kuvitella kuinka hänen silmänsä loistivat, kun saatiin testiin Kukkuukidsiltä tämä laadukas Minymon Zephyr softhsell-takki.

Kukkuukids on Espoossa toimiva lastenvaatteita ja leluja myyvä yritys.  Kaupasta löytyy Minymon lisäksi mm. Racoonin, Ticket to heavenin, Creamin, Hummelin, Mayoralin sekä Phister & Philinan laadukkaita vaatteita. Viime viikkoina verkkokauppa on täyttynyt ihanista kevät uutuuksista. Kannattaa kurkata mm. Racoonin softshell mallisto, joista löytyy vastustamaton sydänkuvio ja Hummelin todella tyylikkäät kukalliset verkkariasut! Kauniiden  vaatteiden lisäksi Kukkuukidsillä on super nopea toimitus, sillä saatiin meidän paketti kahdessa päivässä! 

Saatiin napattua parit sovituskuvat tästä kauniista Minymon takista. Leikki-ikäisen kohdalla laatu – ja materiaalivaatimukset ovat myös välikauden kohdalla tärkeät, sillä kerhossa/päiväkodissa ulkoillaan päivittäin. Vaatteiden on hyvä olla itsestään jo hyvin

Lue koko postaus tästä