Southampton soft

Southampton soft-paitani valmistui pari päivää sitten. Se kävi pitkän tovin kylvyssä, kuivui vuorokauden ja pehmeni ihanaksi käyttöpaidaksi.

Neuloin tätä paitaa reilun kuukauden. Kirjoitin maaliskuussa keskeneräisistä, joissa tämä paita oli mukana, sen postauksen voit lukea täältä

Southampton softMeiju K-P
Puikot 3mm & 2½mm pyöröt ja sukkapuikotLanka Arwetta Filcolana, 352 (red squirrel)Langankulutus 320gKoko XLPaidan tekotapa oli mulle täysin uusi. Tämä neulottiin aluksi tasona, ensin pääntien resori ja yksi olkapää kerrallaan, jotta niskaan saatiin aukko. Sen jälkeen työtä jatkettiin pyörönä, tehtiin hihojen lisäykset ja eroteltiin hihat. Hihojen pintaneuleessa mokailin alussa, kun tv kiinnitti huomiota liiaksi. Pitsi oli kuitenkin yksinkertainen neuloa ja se on tosi kaunis. 
Mun mies valitsi langan värin ja tää oli kyllä ihan nappivalinta. Hän myös otti nää kaikki kuvat. ♥


Neuloin aloituksesta jääneellä, metrisellä häntälangalla 2mm puikoilla kahden silmukan i-cordia, jolla sain kiinnityksen napille. En löytänyt omista varastoista kuitenkaan sopivaa nappia, joten käytin sen tilalla helmeä. Siitäkin tuli todella kaunis pieni yksityiskohta.


Ja nyt sain neulebingoon tikattua