Southern Highlands – Kartanoromantiikkaa New South Walesin maaseudulla

Suuntasimme pääsiäisen kunniaksi rentoutumaan Southern Highlandsille New South Walesin maaseudulle Sydneyn lähialueelle. Idylliset maalaismaisemat ja kartanohotelli tarjosivat romanttiset puitteet ja sain tuntea itseni kuin paronittareksi entisajan elegantissa Englannissa. 


Oli jo aikakin suunnata Southern Highlandsin alueelle! Pittoreski Southern Highlands on ehdottomasti New South Walesin tuntematon helmi, jolla on paljon tarjottavaa. Alueen hurmaavan persoonalliset pikkukaupungit – kuten Bowral, Mittagong ja Berrima – ovat kuin suoraan entisajan elegantista Englannista. Eipä siis mikään ihme, että monet varakkaat sydneyläiset ovat perustaneet kakkoskotinsa juuri sinne. Syksyinen pääsiäisviikonloppu oli mainio ajankohta vierailla alueella ja viikonloppu sujui varsin rentouttavissa tunnelmissa. Teimme kävelyreissuja alueen lukuisia vesiputouksia jahdaten, nautimme raikkaasta ilmasta ja ihailimme upeassa väriloistossaan hehkuvaa idyllista luontoa. Southern Highlands on lisäksi aivan mahtava foodie-kohde. Alueen syvä vulkaaninen maaperä tarjoaa oivallisen kasvualustan paikallisille tuotteille sekä viileän ilmaston viineille, ja alueelta löytyykin monia mahtavia viinitiloja. 


Southern Highlands sijaitsee noin 110 kilometrin päässä Sydneystä lounaaseen, ja sinne pääsee myös kätevästi junalla. Alue sopii siis

Lue koko postaus tästä