Southern Highlands – Kihlapäivää juhlistamassa Sydneyn lähialueella

Kevät on alkanut täällä Australiassa, ja mikä olisikaan parempi ajankohta pienelle irtiotolle. Labour Dayn pitkälle viikonloppulle ajoittuu myös 1-vuotis kihlapäivämme. Siinäpä oli tarpeeksi aihetta pieneen juhlaan, ja suuntasimme ihanalle Southern Highlandsin alueelle Sydneyn lähialueelle rentouttavan pidennetyn viikonlopun viettoon.


Southern Highlands on ehdottomasti yksi suosikkikohteistamme Sydneyn lähialueella, minne on aina ihana palata uudestaan. Alue on säilyttänyt alkuperäisen viehätyksensä, ja hyvä niin – alueen hurmaavat pikkukaupungit ovat nimittäin kuin suoraan entisaikojen Englannista – mutta aivan viime vuosien aikana alueelle on saapunut myös tuulahdus uutta. Kaunis luonto, lukuisat vesiputoukset sekä viileän ilmaston viinitilat ovat saaneet seurakseen innovatiivisia ravintoloita, craft beer -olutbaareja, hispster-kahviloita ja mielenkiintoisia pikku putiikkeja.

Fitzroy Falls – Kevätkukkia ja lintujen bongausta
Tapamme mukaan halusimme aloittaa viikonlopun reippaillen luonnossa ja suuntasimme Fitzroy Falls -vesiputouksille. Fitzroy Falls Visitor Centre -vierailukeskus on kävelyreittien aloituspaikka, ja tällä kertaa suuntasimme East Rim -reitille. Jyrkänteen itäreunaa seuraileva reitti on erityisesti keväisin luonnonrakastajien unelma. Reitti kulkee eukalyptus- ja sademetsien sekä

Lue koko postaus tästä