Sporty zebra vibes

Coat VilaBeanie, shirt, jeans Gina TricotSneakers NikeBackpack Michael Kors

Nyt mäkin sorruin siihen. Nimittäin mustavalkoisiin Niken vapaa-ajan kenkiin! Mä pitkään pohdiskelin tätä muoti-ilmiötä ja itse en jostain syystä osannut oikein sanoa, pidänkö tästä vai en. Silti mä ostin itselleni ennen Köpiksen reissua nämä ja voin sanoa, että reissussa ollessa en katunut ostopäätöstä enkä sitä, etten muita kenkiä ottanut reissulle. Mun silmiini mustavalkoiset lenkkarit ja kamelinvärinen villakangastakki on aina näyttänyt jotenkin tosi kivalle!

Itse pidän kovasti tästä asukokonaisuudesta ja tällä mä olin pipoa lukuun ottamatta Kööpenhaminassakin. Asukuvat oli tarkoitus ottaa ihan Kööpenhaminassa, mutta ei jostain syystä osattu pysähtyä niitä ottamaan, vaikka kuvauspaikkoja oli siellä lähes joka nurkalla. Pipoa mulla ei ollut tosiaan mukana ja voin sanoa, että kadutti. Olisi pitänyt napata sekin matkaan, sillä ulkona kierrellessä kylmä tuuli tuntui kylmältä, kun siellä ulkona oli lähes koko ajan. Näiden lisäksi multa löytyi ohuempi huivi, jonka tilalle ostin myöhemmin paksumman huivin reissun aikana.

Musta nää niket

Lue koko postaus tästä