Spring shopping haul

Mun ei pitänyt sen kummemmin ostella mitään Tukholman reissun jälkeen, mutta kauppoihin on tullut vaikka mitä ihanaa ja keväistä. Ajattelinpahan tulla hieman vilauttamaan teille mun kevään ostoksia. Pari onkin jo vilahtanut ihan itse asuissa, mutta halusin silti pistää ne tähän postaukseen.

Gina Tricotista lähti ihanat löysähköt revityt farkut, jotka tosiaan näitte viime asupostauksessa. Nämä olivat sellaiset pökät joita mietin pitkään ostaako vai eikö. Poistuin hieman omalta mukavuusalueeltani ja olisinpa muuten katunut jos en näitä olisi ostanut.

Ginasta ostin myös valkoisen pörröneuleen, kun ne olivat kivasti alennuksessa. Mullahan siis oli jo samantyylinen valkoinen, mutta paljon nuhruisempi ja materiaali ei ole niin kiva mitä tässä. Ostin Tukholmasta tämän mustana ja kaduin hieman kun en sieltä ottanut samalla valkoista matkaan. Nyt pistän vanhemman valkoisen sitten kiertoon kirppikselle.

Spring is in the sneakers! Ah kunnon kevät, tule jo. Myin kaikki viisi pitkävartista Converse pariani kirppiksellä ajat sitten ja vannoin ettei niitä enää tule. Pitkään olin kuitenkin miettinyt

Lue koko postaus tästä