Spring vibes | Outfit

Vitsi mikä ihana sää oli koko viime viikon!♡ Mulle ainakin tuli niiiin kevätfiilikset jo! Aurinko paistoi koko viikon ja saatiin nauttia plussakeleistä. Kyllä se kesä sieltä lähenee! ūüôā
Oon ennen ollut sellainen mustiin pukeutuja ja mun vaatekaappi on edelleenkin kyllä 80% mustia vaatteita. Nyt oon koko ajan enemmän ja enemmän tykästynyt vaaleisiin sävyihin. Valkoinen, vaaleanpunainen ja nyt uutena juttuna oon ihastunut siniseen! Etsinnässä olisi myös joku ihanan hempeän keltainen paita. En oo vielä löytänyt täydellistä yksilöä. Jos ootte bongannut jostain just sellaisia hempeän keltaisia vaatteita niin saa vinkata!

Tykkään tosta kuvien asusta ihan super paljon & siitä saattoi tulla mun lemppariasu jopa! Mitä te tykkäätte?Paita New Yorker | Farkut 2nd hand | Kello Ebay | Kengät SkopunktenOnko sun tyyli suurimmaksi osaksi tummia vaatteita vai tykkäätkö pukeutua myös vaaleampiin sävyihin?

Lue koko postaus tästä