Suklaista Taigaa – testissä kalasuklaa

* Kaupallinen yhteistyö – Taiga Chocolate 
Olen useaan otteeseen täällä blogin puolelle jakanut intohimoani ruuan parissa, joten tämä herkullinen yhteistyö sopii täydellisesti tällaiselle herkuttelijalle. Tutustuessani Taigan suklaamaailmaan paremmin jouduin kuitenkin hieromaan silmiäni muutamaan otteeseen, kun näin valikoimassa poro- ja kalasuklaata. Ei ehkä ihan heti tulisi mieleen yhdistää näitä kahta asiaa, mutta uhkarohkeana kulinaristina tartuin tähän haastavaan maistelutehtävään ja kutsuin myös pari kaveria kylään testaamaan Taigan suklaaherkkuja.

Taiga suklaan monipuoliset terveyshyödyt
Tumma suklaata kelpaa muuten maistella täysin puhtaalla omalla tunnolla. Luin nimittäin Taigan sivuilta, että tumma suklaa on vielä parempi antioksidantin lähde mitä monet superfoodit. Tummalla suklaalla on myös monia muita terveysvaikutteita, sillä se vaikuttaa positiivisesti sydämen terveyteen, verenpaineeseen ja sokeritaudin ehkäisemiseen. Tumman suklaan sisältävät flavanoidit voivat  myös ehkäistä syöpiä. Suklaan sisältämät marjat ovat myös tunnettuja niiden terveysvaikutuksistaan. Voit käydä lukemassa lisää Taiga suklaan terveyshyödyistä täältä. 


Alkuun en meinannut edes raaskia napata yhtä riviä suklaata, sillä jo pelkkä pakkaus itsessään on super kaunis.  Avatessa suklaalahjan

Lue koko postaus tästä