Summer bucket list 2019


Se on kesä nyt! Kesää varten on aina kiva tehdä kaikenlaisia suunnitelmia ja niinpä tässä omat haaveeni tulevalle kesälle. Viime vuonnakin niitä tuli listattua ja nyt kun katson taaksepäin, niin ehkä puolet asioista toteutui. Mutta kun siinä suunnittelussa ja odottamisessa piileekin se toinen puoli hauskuutta! 

1. Kiikunlähde
Bongasin tämmöisen aivan mielettömän luonnonkohteen, jonka haluan ehdottomasti päästä näkemään. Olen jo pidempään haaveillut pääseväni maisemaan, jossa turkoosi vesi yhdistyy metsänvihreään – ja sellainen onkin ihan ajomatkan päässä täällä Suomessa! 
2. Hollanti
Tämä tietenkin kesän kohokohta. Koko perheen viikon matka Hollantiin ystäväperheen luokse. Odotan tuolta ajalta erityisesti kiireetöntä yhdessä oloa. Haluan myös päästä merenrantaan sekä tietenkin shoppailemaan ja syömään hyvin. 

3. Treeni ja liikunta
FitFarmin valmennuksesta on kuusi viikkoa takana, neljä edessä. Olen tykästynyt todella paljon salilla treenaamiseen ja aion jatkaa sitä valmennuksen jälkeen myös. Tuntuu, että olen oikeasti löytänyt itsestäni vähän sellaisen sporttisemman version tämän valmennuksen myötä ja se tuntuu hyvältä! Juuri nyt treenit on kipujen takia tauolla, mikä harmittaa vietävästi. Onneksi on pitkä

Lue koko postaus tästä