Summer bucket list 2019

Ihunaa toukokuuta! Minen ole aikaisemmin tehnyt yhtäkään julkista to-do -listaa kesälle, mutta tänä vuonna ajattelin summer bucket list 2019 olevan ihan paikallaan! Kerrankin kun on tiedossa nimittäinen sellainen kesä, jolloin haaveilen pitäväni myös lomaa.

1. Olutsatama 15.-16.6. ihunan Katrin kanssa on varmasti kesän kohokohtia. Aion muutenkin tulevana kesänä parhaalla mahdollisella tavalla ottaa irti ilon niin kavereista kuin yhteisestä tekemisestäkin kaikkien kanssa. Tässä vaiheessa aion kuitenkin pysyä Suomen rajojen sisällä enkä lähteä liitelemään ulkomaille, sen aika on sitten myöhemmin ja kenties talvella.

2. Opparin kirjoittaminen & muutama kurssi mahtuu myös tähän kesään. Opinnäytetyösuunnitelma on nyt valmis ja hyväksytty ja aion aloittaa teoriaosuuden kirjoittamisen heti harjoittelun päättymisen jälkeen kesällä. Virallisia kesätöitä ei tosiaan tähän hätään ole, joten saa kunnolla panostaa suoraan opinnäytetyöhön sekä muutamaan kurssiin jotka kesällä on. Varsinainen opiskelukesä, saapahan syksyllä paperit pois! Jos joku muuten tarvitsee kesällä graafisen suunnitelun apua, valokuvausta, markkinointiin apuja tai sisällöntuotantoon teräväkynäistä tekijää, heitä viestiä!

Lue koko postaus tästä

JAA
Edellinen artikkeliMAC vs. MAC
Seuraava artikkeliKierrätyskeiju