SUMMER TAG 2018

Huomasin hetki sitten Jennan blogissa tämän summer tag -postauksen, ja koska idea oli sen verran kiva, päätin napata sen omaankin blogiin toteutettavaksi. Yleensä olen joka kesän alussa toteuttanut summer bucket listin, mutta luulen että tänä vuonna on jo sen aika jäädä pois.

Kesäsuunnitelmani: 

Tällä hetkellä vietän kesälomaa, joten ainakin nautin siitä täysillä ennen kesätöiden alkua. Kesäkuun alkupuolella olisi tarkoitus lähteä minireissulle Tallinnaan, ja loppukuusta vietämme luultavasti taas jokakesäistä serkusten iltaamme grillaillen ja saunoen. En ole tehnyt mitään suurempia suunnitelmia kesän ajalle, vaan aion elää hetkessä ja nauttia lämpimistä kesäöistä ja spontaaneista ideoista! ♥
Lemppari kesäjuomani:

Jäätee on varmaan aika vakio, mutta drinkeistä jäinen mansikkamargarita maistuu etenkin kuumina kesäpäivinä.

Lempi kesäpaikkani:

Kyllä se mökki ja järvenranta vie voiton. Vesi on itselleni jotenkin rauhoittava elementti, ja rakastan katsella sinistä maisemaa tovin jos toisenkin.
Hauskin kesämuistoni:

Niitä varmasti löytyy useampikin, mutta ainakin nuo yllämainitsemani serkusten illat, ystävien kanssa vietetyt hetket sekä juhannuksena järkätyt leikkimieliset kesäolympialaiset ovat jääneet päällimmäisinä mieleen.

Lapsuuden

Lue koko postaus tästä