SUNNUNTAILISTA

Sunday list


Mikä oli viikon paras juttu?

Tällä viikolla tuli yhteishaun tulokset ja pääsin siihen lukioon mihin ensimmäiseksi hainkin. Menen syksyllä eri kouluun ja lukioon kuin parhaimmat kaverini, mutta eiköhän lukiossa seuraavat kolme vuotta tule menemään siitä huolimatta ihan hyvin. Tämä oli ehkä tämän kuluneen viikon parhain juttu, koska olihan noita tuloksia hieman odotettu.

Arvosana kuluneelle viikolle?

Tälle viikolle antaisin arvosanaksi 9½. Kuluneella viikolla tuli tosiaan nuo yhteishaun tulokset julki, vietin aikaa myös kavereiden kanssa, hain postista kasan paketteja sekä maiston kesän ensimmäisiä suomalaisia mansikoita. Kaikin puolin ihan mukava viikko.

Miltä näytät tänään?

Meikkasin tänään vähän nopean arkimeikkini verran ja hiukset ovat rennosti omalla pienellä luonnonkiharrallaan, kuten koko viikon ajan. Päälläni on tänään pyöräilyshortsit sekä yksinkertainen t-paita. Päivä tulee luultavasti oltua vain kotoa, joten tällä lookilla mennään.


Päivän suunnitelmat?

Tänään ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa luvassa, ajattelin puuhastella tämän blogin parissa sekä siivoilla sen verran paikkoja, josko löytyisi taas jotakin myytävää. Pitkästä aikaa taas pienen tauon jälkeen ajattelin

Lue koko postaus tästä