Suomalainen suositus: Cutrin Ainoa syväpuhdistava shampoo

Tajusin muutama viikko sitten taas syväpuhdistavan shampoon tärkeyden. Olinkin onnekas, kun luokseni ajautui PR-toimistolta Cutrin Ainoa syväpuhdistava shampoo, joka teki tehtävänsä oikein oikein oikein hyvin. Ihmettelin nimittäin, että miksi hiusvärini on hiukan eloton ja päänahkani etenkin päälaelta ei meinaa puhdistua, vaan meinasi jäädä likaisen tuntuiseksi ja hiukset päälaelta latteaksi. Mitään muuta en ollut kuitenkaan rutiinissani tuohon aikaan muuttanut, kuin jättänyt syväpuhdistuksen välin liian pitkäksi.

Miksi käyttää syväpuhdistavaa shampoota?

Syväpuhdistavat shampoot ovat aliarvioitu tuote, joka pitäisi vakiona löytyä jokaisesta kaapista. Syväpuhdistava shampoo poistaa mahdollisesti sinne jääneet muotoilutuotteiden (ja etenkin kuivashampoon) jämät, auttaa hiusvärin kirkastamisessa ja vie ylimääräistä kuonaa päänahasta sekä kertymiä hiuksista.

Jos sinulta löytyy rasvoittuva päänahka ja käytät muotoilutuotteita runsaasti, on hyvä kokeilla syväpuhdistavan shampoon käyttöä kerran kahteen viikkoon. Jos päänahkasi ei rasvoitu juurikaan ja käytät vähän muotoilutuotteita, kokeile syväpuhdistavaa shampoota vain kerran kuukaudessa tai kerran kahdessa kuukaudessa.

Jos asetut tähän väliin, n. kerran kuukaudessa on varmasti hyvä

Lue koko postaus tästä