Suomen käsityöblogien kuninkaalliset


Rakkaat lukijani, tiedättehän, että rakastan omaa napaani ja varsinkin pyöritellä omaa napanöyhtääni, se on kultaakin kalliimpaa…Mutta minun on välillä tultava linnastani ulos ja haistella mitä muu maailma tuoksuttelee nokkaani.
Blogi maailma on muuttunut vuosien saatossa ja se minun tuntemani maailma on unholassa, ollut jo kauan. Kilpailu on kovaa ja valitettavasti useimmat blogit muuttuvatkin toistensa kopioiksi sodan tuoksinnassa. Mutta, pakko on sanoa, että käsityöblogien maailma on muuttunut todella paljon siitä ajasta kun itse aloin blogata, siitä on tullut järjestelmällisempää, tehdään myös jonkin verran yhteistyöpostauksia ( yritykset eivät vielä ole heränneet tähän markkinarakoon tai ainakaan kaikki ), ovat mukana eri yhteisöissä, on julkaistu kirjoja yms. Ja käsityöblogit ovat kaikki tekijänsä näköisiä, yhtäkään ei oikein voi matkia, sillä jokainen käsityöbloggaja on kiinnostunut eri asioista, kuvaa eri tavoin, käsittelee kuvia eri tavoin, ovat eri tyylisiä ja vaikka ja mitä.

Käsityöblogeja on myös perustettu kuin sieniä sateella mutta tietyt blogit jaksaa kiinnostaa vuodesta toiseen, bloggaajat ovat tehneet

Lue koko postaus tästä