Suorituspaineita


Olen avannut lukuisan määrän luonnoksiani tänä keväänä, ajatuksena kirjoittaa postaus ja julkaista se. Joka kerta kirjoitusinto on hiipunut ja postaus on jäänyt kesken. Luonnoksissa roikkuu viime kesältä valehtelematta 10 erilaista postausta paikoista, joissa kävin – Roadtripinkin kohteita on julkaisematta edelleen. 
Olen välillä miettinyt, että julkaisisin vain kuvat ilman tekstiä. Tuntuu, ettei vain ole mitään sanottavaa. Meidän piti suunnata ystävän kanssa roadtripille länsirannikolle Kristiinankaupungista aina Vaasaan asti. Olin laatinut google docksin vierailtavista paikoista, listalla oli mm. Tankarin majakka. No, kuten tiedetään, kaikki meni tänä keväänä ja kesänä toisin. Eiköhän rannikko ole paikallaan ensi kesänäkin.
Huomasin akuuteimman koronan aikana olevani aika tyytyväinen – on ihan ok olla kotona, ei tarvitse (eikä saa) viilettää pitkin poikin Suomen maata. Nyt jälkikäteen oivalsin kuormittuvani somesta ja sen tuomasta suorituspaineesta. Olen muutenkin suorittamiseen taipuvainen ihminen ja se onkin yksi oppimisen asia omalla kohdallani – olla kuuntelematta liikaa ulkopuolelta tulevia suorituspaineita. 

Kaipaan aikaa, kun blogien kommenttibokseissa keskusteltiin ja kommentoitiin asioita. Kommentoinnin

Lue koko postaus tästä