SUOSIKIT SYYSKUULTA

Super piristävää lokakuun ensimmäistä teille! Mun lokakuu on lähtenyt tänään mainiosti käyntiin, ensin tosin hieman vaikealla tutulla kouluun lähtemisellä, sitten englannin kokeella, jonka jälkeen koulun jälkeen sainkin inspiraation ja pistin oikein kunnolla tuulemaan, sillä siivosin huoneeni oikein lattiasta kattoon. Ahkera päivä on siis ollut, entäs teillä?

Siivouksen lomassa tartuin upouuteen kameraani ja kuvailin teille näin lokakuun ensimmäisen päivän ja maanantain kunniaksi suosikkejani, jotka jäivät viime kuulta tarkasti mieleeni. Uusi kamerani saapui minulle jo viime torstaina ja sitä onkin tullut jo pikkaisen opeteltuakn 🙂 Kaikki tämän postauksen kuvat ovatkin nyt uuden kameran käsialaa lukuunottamatta yhtä, joka löytyykin täältä blogista jo aiemmin. Huomaattekos muuten eron kuvien laaduissa aiempaan verrattuna, ero miulle on ainakin todella selvä!

TONYMOLY KASVONAAMIOT X3

Aivan ensimmäisenä mainintana suosikeistani Tonymolyn I Am Real -kasvonaamiot, joita on tullut keräiltyä nyt kolmisen kipaletta. Rakastan erilaisia kasvonaamioita sekä toki myös niiden testailua, joten innoissani kävin näitä heti hakemassa Sokokselta saman tien kun näitä sinne oli

Lue koko postaus tästä