SUOSIKKEJA KESÄKUULTA

Ihanaa lauantaita! Heinäkuu on päässyt jo hyvään vauhtiin ja sehän tietää sitä, että on taas aika katsastaa kuukauden suosikit. Nyt suosikkeja löytyikin tällä kertaa hyvinkin paljon, että osa täytyi tästä listasta karsia jo poiskin. Toukokuusta kun millään ei meinannut löytyä suosikkeja niin kesäkuusta niitä löytyikin lähes roppa kaupalla!

Kertokaas mitä sitten pidätte suosikeistani?

LUMENE LÄHDE KOSTEUTTAVA & RAIKASTAVA KASVOSUIHKE

Kesäkuun hellepäivinä kasvoja virkisti ja piti meikin paikallaan tämä ihana Lumenen raikastava ja kosteuttava kasvosuihke. Tämä Lumenen kasvosuihke onkin jo vanha suosikki, sillä tämä viime kesän uutuutena muodostuikin jo suosikiksini, mutta onneksi löysin tämän uudelleen kätköistäni tässä kesän aikana 🙂 Tämän parempaa kasvosuihketta, joka samalla virkistää ja kosteuttaa näin paljon en ole löytänyt!

MONKI SHIRT & SHORTS / ELLOS STRAW HAT

Tähän asuun mie sitten rakastuin jo heti ensisilmäyksellä, heittämällä koko kesän parhain lookki. Vielä kun tuohon päivänkakkara lookkiin yhdistää ihanan olkihatun niin lopputulos on todella ihana! Jotenkin tästä päivänkakkara kuosista tulee niin pirtsakka ja raikas

Lue koko postaus tästä