Suosikkini Tuutilullasta (Bloggaajakilpailu)

Suosikkini Tuutilullan valikoimista: OMM Design Letter Board ja kirjaimet, Monaco College Shirt, Paris Leggings, Flowers, Cape Town Sleeveless Hoodie ja Tokyo College Hoodie. Kuvat: Tuutilulla.
Tänään on viimeinen päivä osallistua Tuutilullan bloggaajakilpailuun. Hitaana hämäläisenä hoksasin kisan tietysti vasta eilen.

Kollaasistani löytyy ihania Blaa! -merkin vaatteita, jotka olen nyt löytänyt uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Blaa! on kotimainen vaatemerkki, joka taisi ponnahtaa pinnalle ihanilla pöllökuosisilla vaatteilla vuonna 2012-2013. Meilläkin niistä innostuttiin silloin kovasti. Joku aika sitten huomasin, että nykyBlaalta löytyy kokoja ja tyylikkäitä vaatteita myös kouluikäisille ja mahdolliseen samisteluun myös äideille.

Kollaasin vaatteista osa on jo tytöllä käytössä ja osa tulossa Tuutilullasta pääsiäisshoppailujeni seurauksena. Blaan vaatteet luokitellaan vastaamaan kaksoiskoon isompaa kokoa ja ilokseni huomasin, että vaatteet eivät pelkää pesua tai käyttöä yhtään.

Tuutilullan valikoimasta löytyy monen kivan lastenbrandin, kuten Aarrekidin, bOblesin, Kukukidin, OMM Designin ja Vimman vaatteita tai sisustustarvikkeita. Koululaisen äitinä olen erityisen iloinen siitä, ettei lastenvaatebrändien kokovalikoimasta ole rajattu pois niitä isompiakaan kokoja. Itseasiassa yllätyin,

Lue koko postaus tästä