Superkosteuttava ikisuosikki: Glamglow Thirstymud -naamio

Tiedättekö kun on tuotteita, joita kokeiltuanne ette halua vaihtaa mihinkään tai niitä pitää vähintään olla kaapissa varalla? Mulla sellainen on Glamglow Thirstymud -naamio. Oon tätä naamiota käyttänyt nyt puolitoista purkkia ja en vaihtaisi enää pois kun olen siihen tutustunut. Ensimmäisen purkin sain PR-toimistolta, toisen ja kuvissa näkyvän olen ostanut itse.

Olen aikaisemminkin käyttänyt kosteuttavia naamioita ja hetkeksi jopa tämä jäi sivuun, kun vastaan tuli ”käytän kaapissa olevia kangasnaamioita pois” -aalto itselle, mutta aina palaan tähän. Edes Lumenen kosteuttava geelinaamio ei pärjää tälle Glamglowlle, vaikka toki hyvä tuote edelleen onkin!

Glamglow brändinä

Glamglow on perustettu vuonna 2010, eli on brändinä suhteellisen uusi ja juhlii vasta vuonna 2020 10-vuotispäiväänsä. Yhdessä Shannon ja Glenn Dellimore loivat keittiössään ensimmäisen kasvonaamion sekä ajatuksen tuotteiden pakkauksiin. Tuotteet suunniteltiin alun perin käytettäväksi ”behind the scenes” -hengessä ammattilaisille mm. ennen kuvauksia, mutta vuonna 2011 tuotteet saatiin myös kuluttajille.

Ensimmäinen lanseerattu tuote oli Youthmud Tingle Exfoliate Treatment, joka

Lue koko postaus tästä