Surf and Turf ja hiiligrillimies
Letkeää lauantainta. Täällä ukkelilla alkoi kesäloma ja ilmekin on kyllä sen mukainen, suorastaan miljoonan dollarin hymy. Mies rakastaa grilliruokaa, minä en niinkään, etenkin jos se on aina sitä samaa, eli lihaa, makkaraa ja uusia perunoita. Grillauksen suhteen kuitenkin on taivas vain kattona, mutta oma kekseliäisyys on välillä kyllä esteenä. 
Viime yönä selasin Instagramia ja siellä plompsahti Surf and Turf resepti folionyyteissä tehtynä. Aamupäivällä, kun ukkeli taas alkoi lämmittelemään meikäläistä grilliruoan suhteen, muistui mieleen yön pikkutunneilla tallentamani Surf and Turf Instavideo. Noh tästähän mies innostui vallan kauheasti ja ei kun, kiitolaukkaa kauppaan tykötarpeita hankkimaan ja grillaamaan. 
Hiiligrillimies oli taas kunnolla elementissään. Meillä oli vuosia kaasugrilli, mutta viime kesänä mies halusi palata aivan perinteiseen hiiligrillillä grillaamiseen ja paluuta kaasuhommeleihin ei kuulemma enää ole, eli hiiligrillimies on tullut takaisin. Surf and Turf nyytit onnistuivat kyllä mitä mainiommin hiiligrillissä ja mahtavinta oli miten kaikkien ainesten maut olivat sulautuneet toisiinsa, nam. 
Surf and Turf on ruokaa, jossa yhdistetään

Lue koko postaus tästä