Suunto 3 Fitness – urheilukello, joka pitää huolta sinusta

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: SUUNTO
Kysyin maanantaina pihalla naapureilta, että onko moni menossa sinne yhtiökokoukseen. Sain vastaukseksi pitkän hiljaisuuden ja hitaasti lausutun ”Se oli kolme viikkoa sitten”. No miten tämä nyt sitten liittyy urheilukelloon? Malttakaa, niin kerron.
Kun liikaa on liikaa
Aika moni teistäkin lukijoista elää niitä ruuhkavuosia tai muuten vaan kiireistä ajanjaksoa elämässä. On työ tai jopa työt, harrastuksia, lapset, kodinhoito, ruuanlaitot, kaupassakäynnit, sairastelut… itse olen aina tiennyt olevani hieman stressaantuvaa sorttia ja kannan huolta milloin mistäkin. Tästä pääsemme takaisin tuohon hetkeen taloyhtiön pihalla. Olin unohtanut kokouksen. En väitä, ettäkö juuri minulla olisi keskivertoa enemmän kuormitusta elämässä, mutta tiedostan sen itsekin, että päässäni surraa vähän liikaa kaikki mitä pitäisi tehdä ja pitäisi olla ja pitäisi muistaa. Niin, että välillä jotain unohtuu.
Sain noin kuukausi sitten testiin tämän jo kauan himoitsemani Suunnon 3 Fitness -urheilukellon. Sanoohan sen nimikin, kello on urheilijan paras kaveri, koska se auttaa mittaamaan kuormitusta treenin aikana, sinne voi kirjata omat harjoituksensa ja

Lue koko postaus tästä