Sweety – siveltimet puhtaaksi

*tuotteet saatu @sweety.fi
Puhtaus on puoli ruokaa sanotaan ja tästä tulikin mieleeni taannoin, etten ole pessyt siveltimiäni luvattoman pitkään aikaan. Useampaan kuukauteen, auts.Niihin kertyy epäpuhtauksia siinä, missä muuallekin ja siveltimet ovatkin oiva kasvualusta bakteereille.
Sain Sweety:n siveltimien pesusetin kokeiltavaksi ja nytpä kerron teille tuliko puhdasta ja miten.
Setin sisältö:’♥ Sivellinshampoo♥ Pesualusta♥ PuhdistussieniMulla on muutama luottosivellin jos nyt ei päivittäisessä niin viikottaisessa käytössä.Siveltimiä käytän meikkivoiteen levitykseen, luomiväreihin, aurinkopuuteriin,poskipunaan ja highliteriin.
Pesin nyt vain ne joita käytän useimmiten, muutamaa uutta en vielä tohtinut pestä kun ne ei juuri likaantuneet.
Tässä alla alla on pesualusta jossa on monia eri kuvioita, joihin siveltimiä kevyesti hankaamalla,saa siveltimen helposti puhdistettua.
Etenkin voidemaisien tuotteiden jälkeen sivellin tai beauty blenderi on hyvä pestä. Tämä siksi, että bakteerit rakastavat kosteutta ja kun tekee meikkipohjaa, kaikki välineet ovat suorassa kontaktissa ihoon.
Puuterimaisten tuotteiden levitykseen käytettävät siveltimet suositellaan pestäväksi kuukausittain.
Millä siveltimet pestään?
Joko siveltimille tarkoitetuilla pesuaineilla, kuten tällä Sweety:n pesunesteellä tai hellävaraisella shampoolla, myös marseillesaippua käy.Alholia sisältäviä tai desinfoivia pesuaineita on syytä

Lue koko postaus tästä