Syksy, plääh vai vau?


Minulle syksy on yksi hankalimmista kausista, vaikka miten koitan ottaa sen rennosti ja etsiä hyviäkin puolia siitä, niin se on hankala kausi. Ei vain siksi, että minun on vaikea irrottautua kesästä ja siirtyä kylmään ja pimeään kauteen vaan myös pukeutuminen on hankalaa. Onhan minulla kaikenlaista ihanaa mitä laittaa päälle mutta silti ahdistaa kun pitää pukea sitä ja tätä ja vettäkin sataa niskaan…Kyllä te tiedätte… Mieluiten kirmailisin puoli alasti vilpoisissa mekoissa kuin laittaisin päälleni takkia ja paitaa. Mutta silti on yritettävä vain jotenkin luoda itselleen sellainen olo, että isollakin määrällä lumppua olisi hyvä olla.
Sellaisia oloja koitan luoda kengillä, lämpimillä villapaidoilla ja takeilla. Tämän syksyn juttuja on selkeästi minulla tweed, villa, oxford kengät ja villakangashameet- sekä mekot. Tosin näissä kuvissa ei niitä hamosia näy kun en töissä käytä kuin housuja. Minulla on myös kovaa vauhtia tullut takaisin myös suorat housut, jotka olivat monta vuotta poissa kaapista. Olen juuri napannut ilmaisosastoilta muutamia miesten

Lue koko postaus tästä