Syksyinen tyylikysely

Törmäsin eilen Hennan blogissa todella kivaan, syksyiseen tyylikyselyyn ja nappasinpa heti nämä kysymykset itselleni. Kysymykset olivat hivenen hankalia sen vuoksi, että syksyssä on periaatteessa kaksi vaihetta tyylini suhteen. Alkusyksy on lämmin ja loppusyksy kylmä, joten ainakin oma tyylini muuttuu siinä kesken syksyn kevyemmästä kerrospukeutumisesta siihen lämpöisempään kerrospukeutumiseen.

Itse pidän enemmän alkusyksystä ja siitä keskivaiheesta, kun saa vielä leikitellä tyylillä. Pidän kerrospukeutumisesta, mutta en enää siinä vaiheessa kun takki on laitettava kiinni ja se asu peittyy periaatteessa takin alle. Rakastan kyllä takkeja ylikaiken, mutta tykkään pitää niitä auki.

Mikä on tämän syksyn lempitrendisi?
Mä en rehellisesti sanottuna enää seuraa trendejä. Nuorempana muotia tuli seurattua kolmea eri muotilehteä tilaamalla, mutta nykyään en enää lue kun blogeja, joissa on lähinnä bloggaajan oma tyyli etusijalla.
Vaatekauppoihin vilkaistuna kuitenkin eläinkuosi on aikalailla vissiin pinnalla ja oon rakastunut siihen uudelleen. Sitä on muutaman vuoden tullut vähän varottua, kun se tuo mieleen vahvasti amiska-ajat. Oonkin nyt pari viikkoa metsästänyt täydellistä leopardikuosista

Lue koko postaus tästä