Syksyiset leikkiherkut


Tämä postaus on osa Blogisisarien Tervetuloa syksy -postaussarjaa. Yhdessä Blogisisarten kanssa fiilistelemme syksyä ja jaamme vinkkejä, miten ottaa ilo irti syksystä ainaisen synkistelyn sijaan! Kivempi blogi ja Oranssia blogi keräävät yhteen kaikki postaussarjan postaukset, käy lukemassa!


Syksy on tullut vesisateineen ja tuulenpuuskineen – kuin myös kauniina värisävyinä puiden lehdissä, jotka tasaista vauhtia tipahtelevat puusta alas. Minä pidän erityisesti siitä osasta syksyä, kun lehdet saavat kauniit värisävyt, ilma on hieman kirpeämpi ja iltaisin saa sytyttää kynttilät palamaan.
Syksyssä parasta on myös uudet harrastukset ja uudet telkkarisarjat. Itse aion lokakuussa osallistua Talvivaelluskurssille ja odotankin kurssia jo kovasti! Greyn anatomian uusi tuotantokausi on alkanut, samoin odotan Sykettä ja viimeisimpänä tv-sarja hullaantumisena on Silta. Yle Areena esittää Silta sarjan alusta saakka, nyt voi nähdä toisen tuotantokauden alun jaksoja. Oman ulottuvuutensa siihen tuo se, että itsekin olen Juutinrauman siltaa kulkenut viime vuonna, kun kävimme Kööpenhaminassa ja teimme päiväreissun Ruotsin puolelle (KLIK).Tartuin virkkuukoukkuun pitkästä aikaa siinä mielessä, että

Lue koko postaus tästä