SYKSYISIÄ TREFFI-IDEOITA … OSA KAKSI

Syksy on sellaista aikaa, mikä on vallan mainioin kääriytyä vilttiin ja katsoa neljäkin elokuvaa putkeen. Ainakin meillä tämä tuntuu olevan Rillen kanssa tapana iltojen pidentyessä. Lunan tultua osaksi perhettämme olemme kuitenkin muuttuneet aktiivisemmiksi, mikä on vain hyvä juttu! Ei enää kauheasti sohvaperunapäiviä, mutta ei myöskään kauheasti kahden keskistä aikaa. Nyt neljä kuukautinen koiranpentu alkaa olemaan iso, hampaat vaihtuvat ja enemmän kuin pikkuisen rakkauden kipeä tapaus.
Onneksi meillä on lähellä ystäviä ja yksi enemmän kuin innokas katsomaan Lunan perään kun tahdomme viettää kaksin keskistä aikaa. Lauantaina 28.syyskuuta tulee meillä Rillen kanssa viisi vuotta täyteen ja tahdomme tehdä jotain erikoista. Eli ei kotona olemista elokuvia katsoen! Koska vuosipäivämme aktiviteetin keksiminen ei ollut meille hankalaa ajattelin antaa muutaman syksyisen treffiehdotuksen kuten viime vuonna tuli annettua. 
Tässä postauksessa siis kuusitoista syksyistä treffi-ideaani!Käykää testaamassa Escape Room:aVierailkaa kurpitsapellolla!Pitäkää Stephen King elokuvien maratoniYhdessä sisustakaa koti syksyiseksiKäykää ihailemassa tähtiäViikonlopun pako arjesta, vaikka toiseen kaupunkiin tai ihan keskustan hotelliinOsallistukaa viinin maisteluunJos

Lue koko postaus tästä