SYKSYN IHANIMMAT TRENDIT: SHACKET JACKET

postaus sisältää mainoslinkkejä*

1.HERE* 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE

Syksyn parhain takkivalinta tänä vuonna on takin ja paidan yhdistelmä eli paitatakki. Tämä trendi sopii erityisen hyvin juuri alkusyksyyn kun säät ovat jo viileitä, mutta kuitenkin vielä välillä on vähän lämmintäkin. Näihin paitatakkeihin törmäsin ensimmäisen kerran jo keväällä ja jo silloin nämä valloittivat vaatekauppoja sekä vaatekaappeja. Nyt syksyllä tämä trendi on ihan kaikkialla.

Hienommin puhuttuna kyseessä on shacket jacket. Malli takissa on sama kuin paidassa, mutta materiaali on takin tavoin paksumpaa. Takki on ihana niin lyhyenä kuin pitkänäkin, mutta ehkä itse taivun enemmän lyhyen mallin puoleen. Paitatakeissa omasta mielestäni parhaimmalta näyttää syksyinen ruutukuosi sekä aina ihana beige. Ruutukuoseissakin silmiäni miellyttää tietysti eniten ruskeat sävyt 🙂

Tämä takki on ollut jo ostoslistallani keväästä asti, mutta olen viivytellyt sen ostoa. Vaikka takki onkin ihana ja sytyn sille täysin, mietin tulisiko sitä kuitenkaan käytettyä tarpeeksi paljon ja sopisiko ruutukuosi takissa minulle?

Lue koko postaus tästä