SYKSYN IHANIMMAT TRENDIT: WIDE LEG JEANS

postaus sisältää mainoslinkkejä*

1. HERE 2. HERE 3. HERE* 4. HERE 5. HERE

Ihanaa maanantai iltaa & uutta viikkoa ūüôā

Maanantai on ollut kohdallani taas niin maanantai kuin olla ja voi, energiatasot sekä fiilis ovat olleet koko päivän aivan nollissa. Ennen nukkumaanmenoa ajattelin kuitenkin tulla julkaisemaan vielä nopeasti päivän postauksen, tänään ajattelin esitellä teille yhden mielestäni syksyn ihanimmista trendeistä jälleen <3 Vuorossa on mielestäni tämän kauden parhain farkkutrendi.

Tulevan syksyn ihanimmat farkut ovat malliltaan väljät ja suorat. Malli näyttää jalassa todella hyvälle ja mikä parasta, farkut eivät kiristä päällä vaan niissä voi olla koko päivän. Rennot farkut vaativat kaverikseen istuvan yläosan tai bleiserin, joka taikoo lookista skarpin ja ryhdikkään. Klassinen ja simppeli malli näyttää ainakin omaan silmääni parhaimmalta tutussa sinisessä deminissä, mutta myönnetään, että erityisesti myös luonnonvalkoisen sävyiset farkut houkuttavat!

Tämän syksyn ostoslistalleni kuuluu yhdet tällaiset farkut. Minulla on jo kesältä entuudestaan yhdet leveälahkeiset farkut, mutta niissä on aika lyhyet lahkeet, joten kaipailisin nyt

Lue koko postaus tästä