Syksyn lemppari väriyhdistelmäni

HAT&TIGHTS H&MJACKET VILAKNIT STRADIVARIUSDRESS GINA TRICOT
BAG MICHAEL KORSSHOES DINSKO

Syksyinen lempiväri trioni on ehdottomasti musta, valkoinen ja viininpunainen. Mustan tai valkoisen kylkeen käy tietysti lähes kaikki, mutta tuo kolmikko yhdessä herättää minussa joka syksy pelkkää ihastusta. Tänä vuonna yhdistin tuon trion kylkeen vielä kamelivillakangastakin ja nähtävästi tuo beige käy ihan loistavasti näiden kolmen värin rinnalle.

Yleensä itse mielin yhdistää pukeutumisessa värejä ehkäpä juuri ja juuri sen kolme eri väriä, yksi niistä on poikkeuksetta lähes aina musta. Tässä tosiaan kokeilin beigeä takkia, en edes ajatellut pistäväni mustaa. Yleensä mulla on epämukava olo liian monessa eri värissä, mutta tässä tunsin oloni erittäin kotoisaksi. Ehkä nää vaan on niin perus maanläheisiä värejä, joten yhdistely oli suht helppoa.

Asun ainoaksi viininpunaiseksi asusteeksi meinasi jäädä nuo sukkahousut, joita himoitsin jo viime syksynä. Sipaisin kuitenkin viininpunaista huulipunaa huulille, voisin sanoa sen kruunaavan tämän, sillä viininpunaiset sukkikset yksinään näyttäisi aika orvolta. Eli se oli ehdoton juttu. Tosin tämän huulipunan tilalle

Lue koko postaus tästä