Syksyn suosikit 2019

Syksy alkaa olla pian ihan virallisesti ohi, sillä viikonloppuna starttaa ensimmäinen ihana talvikuukausi! Tietysti talvistahan tuolla ulkosalla on silloin tällöin ollut ja talvisia/jouluisia fiiliksiä on näillä suunnilla ollut – nytkin sataa ihanasti lunta – mutta jotenkin sitä tulee elettyä kuukausien mukaan. Sunnuntaina on tosiaan se joulukuun ensimmäinen ja annan sisäisen jouluhulluuteni päästä valloilleen, koska oon sitä tässä syksyn lopulla vähän yrittänyt rajoittaa. Ennen sitä on aika heittää syksyn suosikkini tänne!

Berliinin joulumarkkinat- postaus ja sen löydätte täältä. Aloitetaan iha ensiksi tällä. Mä en yleensä linkkaile vanhoja postauksia kuukauden suosikit postauksiin, mutta tää oli nyt ihan pakko pistää, sillä ajankohta on sopiva.

Eli viime vuonna käytiin joulukuussa Berliinissä kiertelemässä joulumarkkinoita ja tutustuttiin muutenkin äitini kanssa ihanaan Berliiniin. Nyt tää joulumarkkinat- postaus on noussut marraskuun aikana luetuimpien postauksieni kärkijoukkoon, sillä Berliinin joulumarkkinoita on googleteltu todella paljon ja sitä myötä postaukseeni on päädytty. Onpa kiva, jos joku on hyötynyt postauksestani ja innostunut Berliinistä joulun alla.

Juicy