Sylivauva

Päätin jo teininä, että minä en aio olla sellainen äiti, joka jättää oman elämänsä elämättä lasten takia. Ehkä tämä päätös syntyi silloin, kun näin miten oma äitini huolehti itsestään, vaikka hänellä oli neljä lasta hoidettavana. Silti hän toteutti omia unelmiaan ja piti itsestään huolta. Ihailin sitä, ja halusin samaa myös itselleni. Minulle on tärkeää pitää itsestäni huolta, unohtamatta lapsia sekä miestäni. Haluan huolehtia kokonaisuudesta. Olen onnistunut siinä mielestäni melko hyvin. Rinnallani kulkee mies, joka antaa myös itselleni omaa aikaa. Lisäksi me teemme paljon asioita yhdessä perheenä. Me emme pelkää ostoskeskuksia vaikka vauva itkee. Ääntä tähän maailmaan mahtuu, vaikka Suomi onkin lähes ainoa maa, jossa vihataan lapsia.

Elia on vauva, joka viihtyy kaikkein parhaiten sylissä. Hän on vauva, joka viihtyy myös liikkuvassa autossa sekä vaunuissa, mutta kun vauhti hiipuu, niin hän älähtää. Sitterissä on ihan sama juttu.

Kävimme tänään ensimmäistä kertaa Kalasataman kauppakeskus Redissä. Kauppakeskus vaikutti hyvältä, mutta kieltämättä se oli