Synttärioivalluksia

Kun 30 on kaukana, mutta 40 ei vielä lähesty, ei välttämättä aina ymmärrä muita, mutta ymmärtää itseään aina yhä paremmin. Elämä on ehtinyt antaa paljon, mutta myös kolhia ja jopa lyödä. Kun katsoo taaksepäin ymmärtää, miksi tietyt asiat menivät niin kuin menivät – ja kun katsoo eteenpäin ei enää uskalla suunnitella samalla tavalla kun silloin ennen, koska on oppinut, että ei elämä kuitenkaan mene niin kuin ajattelee.

Olen ylpeä itsestäni,koska olen saanut paljon aikaiseksi ja tiedän, että selviän tilanteesta kun tilanteesta. Monesta asiasta olen saanut taistella, mutta sen kautta olen oppinut myös arvostamaan niitä asioita, jotka tulevat helpolla ja, jotka ovat minulle helppoja.

Seuraavien vuosien aikana haluan nauttia elämästä. Haluan kehittyä ja edetä, nauraa ja hassutella. Matkustella ja makaa hiekkarannalla – kovan työnteon vastapainona. Haluan pitää huolta itsestäni ja muutaman vuoden kuluttua ajatella, että onneksi tein juuri ne valinnat, jotka tein. Haluan yrittää ja panostaa, ja haluan ennenkaikkea tuntea,

Lue koko postaus tästä