Synttärit vol.2 -Junakakkua

Meillä ei ole ollut tapana pitää mitään isoja synttäreitä lapselle. Ainakaan vielä, kun hän ei niin niiden päälle ole ymmärtänyt. Viime lauantaina juhlimassa olivat siskoni perheineen ja Mummo. Ne olivat Ryhmä Hau -teemalla. Niistä voi lukea täältä.

Seuraavana päivänä juhlimme toisten isovanhempien kanssa. Toki olisimme samaan aikaan heidätkin kutsuneet, mutta he olivat Kreetalla matkalla (tai siinä vaiheessa jo matkalla sieltä kotiin).
Poika oli innoissaan, kun ovikello soi ja isovanhemmat sekä kultainen noutaja saapuivat meille. Päivänsankarilla oli kädessään edellisenä päivänä lahjaksi saamansa Brio junarataan kuuluvat junat. Ne olivat hänen aarteensa. Niitä hän kovin esitteli eikä edes tajunnut mitä Fafalla oli kädessä vaikka kovin yritti näyttää.
Suuri paketti ei kiinnostanut ennen kuin tajusi mikä kuva kannessa on (juna). Siinä hetkessä hän viskasi kädessään olevat junat kohti lastenhuoneen lattiaa ja oli jo matkalla ottamaan vastaan suurta laatikkoa, jossa oli junan kuva kannessa. Se ilme oli kyllä näkemisen arvoinen.

Mun pikainen junakakku. Pikajuna.
Synttärisankari sai siis lahjaksi Duplo junaradan.

Lue koko postaus tästä