Synttärit


Palataan ajassa taaksepäin kuukausi. Vietin syntymäpäivääni pienen, mutta rakkaan porukan kesken. Etkot vietimme hyvän ruuan ja kuohuvan juoman äärellä sekä kuunnellen upeaa musiikkia parhaalla paikalla istuen. 

Konsertti oli Kuopion kaupunginorkesterin avajaisia.


Sama teema jatkui vähän myöhemmin, sillä vaimoni osti syntymäpäivälahjaksi liput saman orkesterin uuteen esitykseen. Tällä kertaa Friggin maailman ensi-iltaan taustaorkesterin kera. Anoppini tarjosi minulle kuohuvat molemmissa konserteissa.


Tämä(-kin) konsertti oli huikea elämys ja vaikka istuimmekin pyörätuolini vuoksi aitiossa, näkymä oli erinomainen. Itseasiassa kuva ei edes kerro koko totuutta. Olimme nimittäin lähellä. Erityiskiitos Kuopion musiikkikeskukselle siitä, kuinka huikea äänentoisto salissa on. Ja Frigg, jos et ole kuullut heidän esityksiään, niin mene tilaisuuden tullen konserttiin. Huikea! Hauskaakin nordgrass-musiikkityyliä omalla tavallaan, vaikka uudenlaista kansanmusiikkia soittavatkin. Tai ehkä juuri siksi. Kyllähän netistä yhtyeen musiikkia kuulee, mutta sitä ei voi sanoin edes kuvailla mitä se on, kun taustalle laitetaan ammattiorkesteri soittamaan viuluja, puhaltimia, kontrabassoa.. 


Ja kun synttäripäivän aamu koitti, rakkaani yllätti jälleen minut loihtimalla pinkin aamiaisen sänkyyn. Hän

Lue koko postaus tästä