Syntymäpäivähuumaa!


Meidän ”vauva” täytti jo viisi vuotta. Syntymäpäiviä juhlittiin ensin lähisuvun kanssa meillä kotona. Pojalla oli toiveena haamukakku ja sellainenhan oli sitten tehtävä. Ainakin parhaani yritin. Mitä sellaisella pienellä kiireellä tulee aikaiseksi saatua (tai mun taidoilla).

Haamukakku olikin helppo toteuttaa, kun tajusin, että voin sokerimassan sijaan laittaa vain kermavaahtoa. Itse, kun en ole niin tottunut sokerimassan käyttäjä. Kelpasi ainakin synttärisankarille.


Oli oikein kiva, kun kaikki siskoni olivat meillä perheineen. Herkutkin tekivät kivasti kauppansa. Serkkupojilla oli hauskaa. Lahjaksi poika sai Ninjago legopaketin (lemppareita), palapelin, lompakon, värikyniä, rahaa, ninjago lehden ja Älä kaadu -lautapelin. Kortit saatuaan oli viskannut ne sivuun ja sanonut, että en mä osaa lukea. Pakettien kimpussa oli sitäkin innokkaampana.

Virallisena syntymäpäivänä viikolla juhlittiin ihan vain kotona perheen kesken. Aamulla herätettin laulaen ja sai paketissa Minecraft miekan. Minecraft on nyt siis mieluinen juttu. Iltasella dagispäivän jälkeen tehtiin hyvää ruokaa. Pihviä ja pastaa, jotka on pojan lemppareita. Ja tietysti syötiin suklaista kakkua.

Me annettiin pojalle lahjaksi

Lue koko postaus tästä